Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége

„A nemi betegségek (STI) színe és fonákja - interdiszciplináris kaleidoszkóp gyakorló (házi) orvosok számára”

 

Kedves Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a MOTESZ égisze alatt egy kifejezetten a nemi betegségekre fókuszáló, továbbképző rendezvényt szervezhetünk, ahol gyakorló orvosok számára is betekintést nyújthatunk a szexuális úton terjedő betegségek (STI) igen változatos, egyúttal sajnos aktuális tematikájába.
„A nemi betegségek (STI) színe és fonákja - interdiszciplináris kaleidoszkóp gyakorló (házi) orvosok számára” című szekció célja, hogy eloszlassa azokat a tévhiteket, melyek szerint a klasszikus nemi betegségek, így a gonorrhoea és a szifilisz rég letűnt, ritka kórképek; ezek a fertőzések csak bizonyos rizikócsoportokat sújthatnak és jellegzetes tüneteikről könnyen felismerhetőek, vagy, hogy ez a szakterület kizárólag a nemigyógyászok felkészültségét és szakmai alapismereteit követeli meg.
Előadássorozatunkban a teljesség igénye nélkül felvonultatjuk az aggasztó hazai és nemzetközi járványügyi adatokat és trendeket; beszámolunk az újonnan, új szerepkörben felbukkanó STI kórképekről; beavatjuk Önöket a korszerű diagnosztikai módszerekbe, terápiás eljárásokba és prevenciós lehetőségekbe, így a vakcináció előnyeibe is. Kitérünk az STI megbetegedések differenciáldiagnosztikai nehézségeire, a leggyakoribb rizikócsoportokra, valamint a kezeletlen kórképek szövődményeire.
Reméljük, hogy a Magyar STI Társaság vezetőségéből verbuválódott előadógárda olyan színes és érdekfeszítő programot tud nyújtani Önöknek, mely felhívja a figyelmet e betegségek reális kockázatára és az elhangzottak a mindennapi gyakorlatban is a betegellátás javát szolgálhatják.

Szeretettel várjuk Önöket 2018. november 24.-én,

                          dr. Várkonyi Viktória                                                                                                        dr. Balla Eszter
                  a Magyar STI Társaság elnöke                                                                                     a Magyar STI Társaság főtitkára

 

Jelentkezés lap letöltése

Program letöltése

Adatvédelmi tájékoztató

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3
* Kötelezően kitöltendő mezők
TITULUS
VEZETÉKNÉV *
KERESZTNÉV *
ORVOSI PECSÉTSZÁM
MUNKAHELY NEVE
MUNKAHELY CÍME (város)
(utca,házszám)
(irányítószám)
MUNKAHELYI TELEFONSZÁMA
TELEFONSZÁMA *
E-MAIL CÍM *

A 2018. május 25-én hatályba lépő Uniós adatvédelmi rendelet szabályaihoz igazodóan kérjük, hogy elsődlegesen a csatolt mellékletben szereplő tájékoztatást szíveskedjék figyelmesen elolvasni, és a következő kérdéseket a megfelelő négyzetbe jelöléssel szíveskedjék megválaszolni.

1. A jelentkezési lap mellékleteként a személyes adataim kezelésével kapcsolatban egyértelmű és részletes tájékoztatást kaptam. (szükség esetén az office@motesz.hu címen segítséget kérhet.)

*
A kézhez kapott tájékoztató tartalmát megismertem, megértettem.
*
Személyi adataimnak a tájékoztatóban leírt feltételeknek megfelelő kezeléséhez hozzájárulok.
Proforms
Reload